Novosti

image 19.10.
Izvještaj sa seminara „Kreativnost i inovativnost na radnom mjestu“

Kako potaknuti i razviti kreativnost zaposlenika? Kako kreativno dizajnirati posao? Što potiče zaposlenike na kreativno i inovativno ponašanje? Tko treba biti kreativan, a tko inovativan unutar organizacije: menadžeri i/ili zaposlenici?

više
image 13.10.
Prof. dr. sc. Boris Vujčić proglašen najboljim guvernerom u Srednjoj i Istočnoj Europi

Guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić proglašen je najboljim guvernerom u Srednjoj i Istočnoj Europi u 2018. godini, a ovo je priznanje hrvatskom guverneru dodijelila publikacija GlobalMarkets.

više
image 24.09.
Objavljen članak o SPDS-u OiM u Jutarnjem listu

Kao studijski program s karakterom“, SPDS OiM se zasniva na vrijednostima koje ističu profesionalnost, uslužnost i pružanje dodatne vrijednosti, a s ponosom ističe suradnju s međunarodno prepoznatim predavačima.

više
image 21.07.
Novi vizualni identitet SPDS OiM

Pomiriti složenost akademskog istraživanja i postavljanja teorijskih hipoteza s pragmatikom dinamičnog rješavanja problema u suvremenim organizacijama, bila je misao vodilja izrade novog vizualnog identiteta SPDS-a OiM.

više
image 14.07.
Novi program studija OiM

Senat Sveučilišta u Zagrebu na sjednici održanoj 10. srpnja 2018. godine donio je Odluku o većim izmjenama i dopunama studijskog programa poslijediplomskoga specijalističkoga studija Organizacija i menadžment Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Time je nastavni plan i program SPDS-a OiM osvježen kako bi bio ravnopravan s programima vodećih MBA studija u svijetu.

više
image 10.07.
Najava gostujućeg predavanja izv. prof. dr. sc. Alexandre Rausch

U sklopu izbornog kolegija „Kontroling u menadžmentu“ dana 14.09.2018. godine s početkom u 19:00 sati (dv. 32) izv. prof. dr. sc. Alexandra Rausch s Alpen-Adria Universitat-a iz Klagenfurta (Austrija) održat će gostujuće predavanje na temu „Upravljanje ponašanjem menadžmenta pomoću kontrolinga“.

više
image 30.06.
Raspisan natječaj za upis nove generacije studenata

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis nove generacije studenata na poslijediplomski specijalistički studij Organizacija i menadžment u akademskoj 2018./2019. godini.

Uvjeti za upis na poslijediplomski specijalistički studij slijede u nastavku.

više